Termeni și condiții

TERMENI GENERALI

Bine ați venit pe website-ul oficial SENZORIA (denumit în continuare ”Site-ul”). Site-ul este deținut și operat de: S.C. BACKERS EVENT SRL, Sediul: Str. Salciilor, nr. 8,Iași,  jud. Iași, Cod Unic de Înregistrare/Cod fiscal:  38622663, Înmatriculare la Oficiul Registrului Comerțului: J22/3665/2017 (denumit în continuare ”Compania” sau ”noi”).

Prezentul document stabilește termenii și condițiile în care sunteți autorizat să folosiți Site-ul, orice alte subdomenii și versiunea de mobil (colectiv denumite Site-ul) sau să interacționați cu celelalte tehnologii disponibile la fața locului sau pe web, precum WIFI-ul disponibil în incinta festivalului.

Prin folosirea Site-ului sunteți de acord cu prevederile prezentelor Termeni și condiții.

Referitor la modul în care regulile sau regulamentele adiționale afectează folosirea Site-ului, respectivele regulamente sunt introduse prin referință în prezenții termeni și condiții.

Prin folosirea Site-ului sunteți de acord cu termenii și condițiile prezente. În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea, încetați folosirea Site-ului imediat.

Dreptul dumneavoastra de a accesa Site-ul este condiționat de confirmarea că aveți vârsta legală de a încheia un contract cu caracter obligatoriu și că nu sunteți o persoană căreia îi este interzis accesul conform legilor României sau oricărei alte țări.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul Site-ului nostru se oferă informații despre festival și alt conținut care ar fi de interes pentru dumneavoastră, se vând bilete și merchandise. În cazul în care se vor adăuga noi servicii, conținut sau funcții noi, utilizarea acestora face obiectul acestor termeni și condiții.

MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI ALE SITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe orice parte a Site-ului cu sau fără un anunț prealabil. Nu vom fi responsabili dacă dorim să exercităm acest drept. Prin acordul cu prezenții termeni și condiții luați la cunoștință și acceptați că nu garantăm accesul continuu, securizat și neîntrerupt la Site-ul nostru sau că operarea Site-ului va fi neîntreruptă sau lipsită de erori. Luați la cunoștință că folosirea Site-ului poate fi afectată negativ de numeroși factori sau circumstanțe în afara controlului nostru.

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale utilizatorilor către terți și să le folosim doar cu scopul contactarii clienților noștri în vederea informării acestora în legătură cu diferite aspecte legate de funcțiile Site-ului și ofertele noastre.

Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți politica de confidențialitate în întregime.

ACTIVITĂȚI INTERZISE

Nu aveți dreptul de a vă angaja în niciuna dintre următoarele acțiuni în legătură cu Site-ul (inclusiv însă fără a se limita la postarea sau transmiterea conținutului prin site) și sunteți de acord să nu folosiți Site-ul pentru a:

 • încălca sau încuraja încălcarea oricărei acte normative naționale sau internaționale
 • impresiona orice persoană sau entitate juridică sau pentru a reprezenta în mod eronat afilierea cu orice persoană sau entitate juridică
 • încalcă orice brevet, marcă înregistrată, secret comercial, drept de autor, drept de publicitate sau confidențialitate sau orice drept al unei părți sau pentru a distribui orice conținut asupra căruia nu aveți dreptul de a-l face public în mod legal, sub clauze contractuale sau responsabilități fiduciare
 • întrerupe sau interfera cu securitatea sau folosința Site-ului sau oricărui website sau conținut în legătură cu acesta
 • încerca să folosiți contul unei alte persoane sau pentru a crea sau folosi o identitate falsă
 • folosi metatag-uri sau orice alt ”text ascuns” utilizand numele, mărcile înregistrate sau produsele SENZORIA
 • încerca reproducerea, derivarea sau obținerea codului sursă în orice mod, pentru orice software folosit de Site
 • se angaja în orice activitate care afectează capacitatea oricărui terț de a folosi sau de a se bucura de serviciile Site-ului
 • asista oricare terț în implicarea în oricare activitate interzisă de acești termeni și condiții

Suplimentar, fără consimțământul nostru scris nu veți putea să:

 • reproduceți, duplicați, copiați, vindeți sau să exploatați pentru în scop comercial orice conținut care aparține SENZORIA
 • folosiți orice mijloc automat, high volume, sau electronic (incluzând fără a limita roboți, crawlers, scripts, sau alte mecanisme automate) pentru a accesa, monitoriza sau copia Site-ul și conținutul aferent acestuia
 • să adăugați link-uri către Site, iframe-uri care incarca Site-ul, să introduceți ferestre tip pop-up sau orice alt conținut care afectează interfața Site-ului

INFORMAȚII LEGATE DE DREPTURILE DE AUTOR ȘI MARCA ÎNREGISTRATĂ

Tot conținutul, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală legate de conținut, incluzând, făra se limita însă, designul, text, grafica, interfața, selecția și aranjarea acestora sunt deținute de Companie, cu toate drepturile rezervate. În unele cazuri, conținutul poate fi sub licența altor companii. Acest conținut este protejat de drepturile de proprietate intelectuală ale Companiei sau proprietarilor acestora. Toate mărcile înregistrate expuse pe Site sunt proprietatea deținătorilor respectivi, și nu constituie nici o confirmare, nici o recomandare a acestor părți. Mai mult, utilizarea acestor mărci înregistrate sau link-urilor către alte site-uri nu au ca scop asocierea directă sau indirectă a respectivilor terți cu Compania.

FOLOSIREA AUTORIZATĂ A CONȚINUTULUI

Orice utilizare a conținutului de pe Site, incluzând, însă fără a se limita la reproducerea în alte scopuri decât cele menționate în prezentul document, modificare, distribuție, replicare, orice mod de extragere și exploatare a datelor sau orice alta exploatare în scopuri comerciale este strict interzisă în lipsa autorizării exprese în scris de către un reprezentant oficial al Companiei. Cu excepția motoarelor de căutare, sunteți de acord că nu veți folosi niciun robot, crawler, dispozitiv automat sau proces manual pentru a monitoriza sau copia paginile noastre web sau conținutul acestora. Veți putea folosi conținutul Site-ului exclusiv în scopuri personale, non-comerciale, cu excepțiile descrise anterior. Veți putea descărca sau printa o singură copie a oricărei porțiuni a Site-ului exclusiv pentru uz personal, în scopuri non-comerciale, cu condiția să nu se îndepărteze marca înregistrată, copyright-ul sau orice alt anunț aferent conținutului. Nu vă veți putea folosi de niciun conținut disponibil pe Site deținut de terțe persoane fără consimțământul expres al acestora.

DISPOZITIVE MOBILE

Dacă accesați Site-ul nostru prin intermediul dispozitivelor mobile luați la cunoștință că se vor aplica tarifele standard ale companiei dumneavoastră de telefonie mobilă.

RECLAMAȚII ÎN LEGĂTURĂ CU CONȚINUTUL

Dacă considerați că orice conținut disponibil pe Site se află în contradicție cu prezenții termeni și condiții sau este nepotrivit, vă rugăm raportați respectivul conținut trimițând un mail la adresa contact@senzoriafestival.ro.

EVENTUALE SCHIMBĂRI ALE TERMENILOR

Ne rezervăm dreptul de a modifica, schimba sau actualiza prezenții termeni și condiții oricând, fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați în mod regulat prezentul document pentru a lua la cunoștință de eventualele schimbări. Modificările vor avea efect imediat după publicarea acestora pe Site, fără notificare prealabilă. Folosirea în continuare a Site-ului după postarea modificărilor echivalează cu luarea la cunoștință și acceptarea schimbărilor aduse și nu veți putea aduce niciun amendament prezentilor termeni.